Social Selling Inspiratie & Bewustwordingpackage met je team

Social Selling Inspiratie & Bewustwordingpackage met je team

Met deze eerste stap nemen wij jou met je team twee keer een halve dag mee om inspiratie op te doen en bewustwording te creëren met betrekking tot Social Selling. Deze bijeenkomsten zijn ontwikkeld voor sales, marketing en managementteams met als doel om de basis voor social selling neer te leggen. Nadruk ligt op het creëren van bewustwording dat klanten anders kopen en dat dus een nieuwe klant benadering inclusief een moderne digitale routine moet worden ontwikkeld. Met als doel een Social Selling Master te worden!

De voorbereiding

Om je voor te bereiden op deze live sessies raden wij aan om het boek ‘De Commerciële Revolutie’ te lezen. Je ontvangt een korte opdracht en andere content om je in te lezen. Van elke deelnemer wordt ook een persoonlijke profielscan gemaakt.

Wat kun je verwachten van de Inspiratie & Bewustwordingsessies

De Commerciële Revolutie is in beweging en daar moeten we wat mee! In de sessies die beide een halve dag duren wordt er dieper ingegaan op deze Commerciële Revolutie. Al snel gaan we in op de details van Social Selling en wordt er bekeken in hoeverre er al aan Social Selling gedaan wordt binnen jouw bedrijf. Belangrijke onderwerpen zoals het uitwerken van de Klant Succes Portfolio, welke de basis is van het maken van relevante en impactvolle content, zullen ook aan bod komen.
Ook gaan we direct van start met de LinkedIn SSI-index en maken we de eerste stap met het optimaliseren van jouw persoonlijke LinkedIn profiel. Dit alles wordt zeer pragmatisch ingezet zodat je de kennis snel zelf kunt inzetten.

Wat kun je als organisatie doen en wie doet wat om Social Selling te verbeteren? Aan de hand van een ontwikkelplan dat samen met The Social Selling Company wordt gedefinieerd, zetten wij in deze sessies de basis neer.

“Social Selling is geen sprint, maar een marathon!”

Review

Na de tweede sessie, bepalen wij samen met de opdrachtgever de volgende stap. Gaan we voor maatwerk of is het Social Selling Master Programma een excellente oplossing die aansluit bij jouw organisatie. Schrijf je in voor de Social Selling Inspiratie & Bewustwording sessie en zie hoe The Social Selling Company jouw bedrijf kan helpen verbeteren!

Vervolgstappen

De eerste vervolgstap is een intensief Social Selling Masterprogramma waar je in 12 weken een pragmatische social selling routine leert die je gelijk kunt inzetten. Over dit intensieve programma kun je hier meer lezen. Vervolgens is de volgende stap een doorontwikkelingsprogramma van 9 maanden op het gebied van Social Selling Master. Over het doorontwikkelingsprogramma kun je hier meer lezen. Ook kan er direct gekozen worden voor maatwerk. Het maatwerkprogramma is een vervolgprogramma dat samen met de opdrachtgever samengesteld wordt op basis van de Social Selling Scan en in overleg met jullie specifieke wensen.

Benieuwd welke impact social selling op jouw bedrijf kan hebben?

Wees professioneel online routinematig relevant met je team.

Mail naar sales@thesocialsellingcompany.com of bel naar +316 54 935 671 / +316 53 50 83 46 voor informatie om dit het beste te doen.

Waar wij jou nog meer mee van dienst kunnen zijn

Naast de maatwerkpresentatie over de impact van social selling kan The Social Selling Company jouw bedrijf ook maatwerk leveren op het gebied van social media, marketing automatisering, strategiesessies en beleidsplannen op het gebied van social selling, content creatie en meer. Bekijk ons gehele aanbod hier.

0
Vraag het gratis Social Selling stappenplan aan!