Enkele van onze trotse klanten waarmee wij samen een social selling strategie ontwerpen en laten werken.

airborne logo

Airborne

Airborne is een innovator in de vezelversterkte kunststoffenindustrie. Door nieuwe designmethodes, innovaties op het gebied van fabricage en kostenreductie, maakt Airborne composieten betaalbaarder. De inspiratiesessie gaf de impact op het marketing- en salesproces aan.

ssc-airborne-1-2
finext

Finext

Finext ondersteunt bedrijven met consultancy- en management oplossingen. Zo verbeteren zij organisaties vanuit een financiële functie. We hadden een bewustzijnssessie over de veranderde customer journey.

groepsfoto_finext.jpeg
sales outlook 2021

Sales Outlook 2021

Tijdens de Sales Outlook 2021 kwamen verschillende commerciële eindverantwoordelijken bij elkaar om de toekomst van commercie te bespreken. Onder andere Ronald van Zetten en Eric Otto spraken de 100 deelnemers toe over de veranderde marketing en sales omgeving.

sales outlook social selling
flevo logo

Flevum

Uitbreiding van uw netwerk maakt Flevum mogelijk. Flevum is een ontmoetingsplatform om ontwikkelingen in uw sector bij te houden, ervaringen te delen, de zichtbaarheid van de organisatie te vergroten en het commerciële bereik uit te breiden.

header-flevum-network-alt
teva logo

Teva Nederland

Teva Nederland is een allround pharmaceutisch bedrijf. The Social Selling Company heeft de marketing en sales teams van Teva ondersteund met een Social Selling-workshop op maat, waarbij teams zijn getraind in het ontwikkelen van een eigen Social Selling strategie en ze tips ontvingen die ze direct in de dagelijkse praktijk kunnen toepassen.

klantteva-min
Centraal beheer achmea

Centraal Beheer

Centraal Beheer is een Nederlandse verzekeraar. The Social Selling Company heeft Centraal Beheer geholpen bij het opzetten van een Social Selling programma, bij afstemming tussen betrokken teams en bij het trainen van Social Selling vaardigheden, waarmee Centraal Beheer direct kon starten met Social Selling.

cb1-min
Misco solutions

Misco Solutions

Misco Solutions is een hardware en software leverancier. The Social Selling Company heeft Misco Solutions geholpen bij marketing en sales afstemming en bij het ontwikkelen van een nieuw commercieel proces, waarbij Social Selling opgenomen werd is in dagelijkse marketing en sales activiteiten.

Qualogy

Qualogy

Qualogy is een IT en Data Science bedrijf. The Social Selling Company heeft voor Qualogy een Social Selling Awareness dag georganiseerd, waarbij de commerciële teams werden voorzien van nieuwe inzichten en handvatten kregen waarmee de organisatie een eigen visie kon ontwikkelen over hoe succesvol te zijn in de veranderde digitale wereld.

PostNL

Post NL

PostNL is de Nederlandse post en pakketservice. The Social Selling Company heeft voor PostNL een Social Selling sessie georganiseerd met als doel de commerciële teams te voorzien van kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn voor het succesvol inzetten van Social als onderdeel van de commerciële strategie

“Na de Social Selling-presentatie van Carola van der Linden te hebben bijgewoond, is onze afdeling gestart met het inzetten van sociale media voor het delen van relevante content met onze klanten en prospects. Dat leidde al tot een groter netwerk, meer conversaties, meer leads en drie salesgesprekken!” – Philip Schellekens, Accountleader PostNL.

Nyenrode

Nyenrode Business University

Nyenrode is een business universiteit, de enige particuliere in Nederland. Tijdens de sessie werd stil gestaan bij het inspireren, uitdagen en beïnvloeden van (potentiële) klanten op online gebied.

nyenrode_sessie_carola-1

Onze klanten profiteren van de manier waarop we marketing- en verkoopteams afstemmen en hoe we de teams helpen om een gedeelde visie te ontwikkelen waarmee ze hun bedrijfsdoelen kunnen bereiken.

0
Vraag het gratis Social Selling stappenplan aan!