LinkedIn bedrijfspagina training

LinkedIn bedrijfspagina, hoe haal je er alles uit?

Veel bedrijven hebben een bedrijfspagina op LinkedIn. Veelal wordt er content gedeeld om zo nieuwe volgers te krijgen op een bedrijfspagina. Heeft jouw bedrijf nog geen bedrijfspagina? Dan is het van belang om zo snel mogelijk een pagina aan te maken om zo direct te kunnen beginnen met het vergaren van nieuwe volgers. Bedrijfspagina’s op social media worden over het algemeen beheerd door marketing. Zo kan je wanneer je relevante content deelt via een bedrijfspagina snel een hoop “views” generen. Het verkrijgen van volgers en views is vaak waar het stopt bij bedrijfspagina’s. Zonde want wanneer je slim omgaat met een bedrijfspagina, kan je snel meer omzet binnenhalen. Maar hoe ga je nou slim om met een bedrijfspagina? Het antwoord is simpel, een bedrijfspagina gaat verder dan marketing. De ideale rol van marketing als het gaat om een bedrijfspagina is het delen van relevante content en het slim omgaan met LinkedIn advertenties en promoties. Het is dan wel van cruciaal belang dat sales vervolgens aan de slag gaan met de gedeelde content. Wanneer jouw volgers en medewerkers de interactie aangaan met content, gaat een bedrijfspagina pas echt haar vruchten afwerpen!

In stappen naar een omzet genererende bedrijfspagina!

Het hebben van een professionele bedrijfspagina maakt Social Selling een stuk makkelijker. Wanneer sales professionals goed gebruik maken van een bedrijfspagina zullen de resultaten snel volgen. Hier volgen enkele van de onderwerpen welke in het traject in grote detail aan de orde zullen komen. Hierbij ligt de nadruk op het leren van het slim omgaan met LinkedIn bedrijfspagina’s met als doel alsmede het praktisch inzetten van de vergaarde kennis. De trainingen zijn pragmatisch en direct na elke sessie kan je direct aan de slag. Een aantal onderwerpen die voorkomen zijn.

De LinkedIn bedrijfspagina: Het begint allemaal met het aanmaken of het in orde hebben van een bedrijfspagina. Waar moet je nou zoal op letten? Het begint al met duidelijke afbeeldingen die de aandacht trekken. Vervolgens moet je voor jezelf een analyse maken welke keywords er belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Wanneer je deze keywords slim plaatst zal je pagina beter gevonden worden binnen en buiten LinkedIn!

Het grote content spel: Zonder het hebben van de juiste content is een bedrijfspagina lastig tot niet bij te houden. Maar hoe vindt en schrijf je nou goede content? Om te weten op welke content jouw doelgroep echt zit te wachten is het belangrijk om de klant succes portfolio’s van jouw klanttypes in orde te hebben. Met de content die je baseert op de klant succes portfolio, daag jij jouw potentiele klant uit op zijn of haar latente behoefte om zo meer meerwaarde te creëren dan jouw concurrent.

Aan de slag met gedeelde content: Wanneer een bedrijfspagina content deelt, wordt deze content alleen getoond aan de volgers van de bedrijfspagina. Zonder het uitlokken van interactie en het actieve gebruik van medewerkers, zal alle tijd en energie die je stopt in het beheren van een bedrijfspagina’s geen of nauwelijks vruchten afwerpen. En dit is natuurlijk zonde!

LinkedIn advertising: Ook kijken we naar hoe je slim gebruik kunt maken van advertenties via LinkedIn. Wanneer je adverteren slim gebruikt, zal je snel resultaten boeken.

“Social Selling is geen sprint, maar een marathon!”

Klaar om een professionele bedrijfspagina in te richten?

Heeft jouw bedrijf ook een bedrijfspagina maar behaal je nog niet de gewenste conversie? Na een trainingstraject waarbij we kijken naar LinkedIn bedrijfspagina’s zorg je ervoor dat jij en jouw bedrijf professioneel aanwezig zijn en dat het slim gebruik van je bedrijfspagina zal zorgen voor meer omzet.

Social selling

Benieuwd welke impact social selling op jouw bedrijf kan hebben?

Wees professioneel online routinematig relevant met je team.

Mail naar sales@thesocialsellingcompany.com of bel naar +316 54 935 671 / +316 53 50 83 46 voor informatie om dit het beste te doen.

Waar wij jou nog meer mee van dienst kunnen zijn

Naast de maatwerkpresentatie over de impact van social selling kan The Social Selling Company jouw bedrijf ook maatwerk leveren op het gebied van social media, marketing automatisering, strategiesessies en beleidsplannen op het gebied van social selling, content creatie en meer. Bekijk ons gehele aanbod hier.

0
Vraag het gratis Social Selling stappenplan aan!