De impact van Social Selling

9 maanden Social Selling doorontwikkeling met je team:

Wordt expert op je vakgebied met social en blijf een aantal maanden doorontwikkelen om ‘State of the Art’ te blijven. De ingredienten voor dit programma worden met maatwerk ingericht.

Wat kun je verwachten van het 9 maanden Social Selling doorontwikkelprogramma

Nieuwe onderwerpen en verdere verdieping zorgen ervoor dat Social Selling een routine wordt en deel gaat uitmaken van de dagelijkse werkzaamheden van medewerkers. Optimale stukken content maken aan de hand van de Klant Success Portfolio en feilloos weten wanneer je wat deelt en met wie in je netwerk om optimaal resultaat te behalen. Samen met je team professioneel online aanwezig zijn om elkaar te versterken en om de klant optimaal uit te dagen met het hoogste rendement. Met ervarings deskundigen en de Teamleap portal ga je de kennis borgen in de organisatie. Niet zo maar een traininkje maar zorgen dat de zowel de organisatie als de individuele medewerkers zich deze nieuwe routine eigen maken.

Social selling doorontwikkeling

“Social Selling is geen sprint, maar een marathon!”

Benieuwd welke impact social selling op jouw bedrijf kan hebben?

Wees professioneel online routinematig relevant met je team.

Mail naar sales@thesocialsellingcompany.com of bel naar +316 54 935 671 / +316 53 50 83 46 voor informatie om dit het beste te doen.

Waar wij jou nog meer mee van dienst kunnen zijn

Naast de maatwerkpresentatie over de impact van social selling kan The Social Selling Company jouw bedrijf ook maatwerk leveren op het gebied van social media, marketing automatisering, strategiesessies en beleidsplannen op het gebied van social selling, content creatie en meer. Bekijk ons gehele aanbod hier.

0
Vraag het gratis Social Selling stappenplan aan!